Zarrab üzerinden Erdoğan'a fena yüklendi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan'ın sık sık ABD'ye gitmesini eleştiren Bahçeli, "İranlı kaçakçı alayınızı ele verirse okyanus ötesinde yandaş hakim ve savcı da bulamazsınız." dedi.

Bahçeli, Zarrab üzerinden Erdoğan'a fena yüklendi

Grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, Vezneciler'deki hain saldırıda şehit düşen kadın polislerden bahsederek "Şehitlerimizle gurur duyuyorum" dedi.

Şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan protestoları 'densizlik' olarak niteleyen Devlet Bahçeli, "AKP, bu taşkınlıklara prim vermiştir. Türkiye'de cami avlusunda kavga edilirse, namaz kılmayanlara hayvan denilirse birlikte ve kardeşçe nasıl yaşayacağız? Mermi kovanı atmak planlı, organize ve siyasi bir hamledir. Fitneye çanak tutmak PKK'ya hizmettir" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sık sık Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmesini eleştiren Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı ve AKP'nin değerli bakan ve yöneticilerini uyarıyorum, dost nasihati veriyorum. Ne olur ne olmaz gelin şu sıralar ABD'ye pek gitmeyin. Oralarda pek görünmeyin. Hele bir sular durulsun, hele bir ortalık yatışsın, yeni başkan seçilinceye kadar başınızı, gömdüğünüz kumdan çıkarmayınız. Sık sık ABD'ye giderseniz karşınıza neyin çıkacağı, kimin ne yapacağı belli olmaz. Alim Allah, İranlı kaçakçı alayınızı ele verirse okyanus ötesinde yandaş hakim ve savcı da bulamazsınız" şeklinde sert sözler söyledi.
<< Önceki Haber Zarrab üzerinden Erdoğan'a fena yüklendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER