Zeljko Obradovic: Çok zor bir maç olacak


Turkish Airlines Euroleague A Grubu 9. haftasında yarın saat 21.45'te Kızılyıldız ile Ülker Sports Arena'da karşılaşacak Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nda Başantrenör Zeljko Obradovic, önemli bir maç oynayacaklarını söyledi.

Tecrübeli çalıştırıcı Zeljko Obradovic ve basketbolcu Nikola Kalinic, kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu. Başantrenör Obradovic, zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini belirterek, "Kızılyıldız'la evimizde karşılaşacağız. Deplasmanda oynadığımız maçtan çok daha farklı bir mücadele olacak. İlk olarak, Real Madrid ve Khimki'yi mağlup ettikleri son iki maçta çok iyi oynadılar. Ve onlar için çok önemli olan bir gelişme de Marcus Williams'ın takıma dahil olmasıydı. Fakat sadece Williams değil, tüm oyuncular çok iyi oynuyor. Özellikle çok kolay sayı üretiyorlar. Kesin olan şu ki bizim için çok zor bir maç olacak." ifadelerini kullandı.

NİKOLA KALİNİC: "ZORLU BİR MÜCADELE BİZİ BEKLİYOR"

Fenerbahçe'ye bu yaz Kızılyıldız takımından transfer olan başarılı forvet Nikola Kalinic ise "Kızılyıldız İstanbul'a geliyor ve gerçekten zorlu bir maç olmasını bekliyoruz. Bu maç bizim için önemli, çünkü lider olmak ve bu sayede bir sonraki turda iyi bir eşleşme yakalamak istiyoruz. Sert bir karşılaşma bekliyoruz. Rakibimiz şu anda ilk maçtakinden çok daha iyi durumda. Bazı yeni oyuncuları var. Marcus Williams bunlardan biri; kendisini geçen sezondan tanıyorum, o çok iyi bir oyuncu ve çok da iyi bir insan. Onu ve Quincy Miller, Jovic, Zirbes gibi oyuncuları durdurmak zor olacak. Kesinlikle Belgrad'daki maçtan çok daha zorlu bir mücadele olacak. Belgrad'da çok sert bir maç bekliyorduk ancak tahminimizden daha rahat kazandık. Bence bu karşılaşma farklı olacak fakat yine kazanmak istiyoruz." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Zeljko Obradovic: Çok zor bir maç olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER