Zeljko Obradovic: Çok zorlu bir maça çıkacağız


Fenerbahçe'nin Turkish Airlines Euroleague 8. haftasında oynayacağı Real Madrid maçı öncesi başantrenör Zeljko Obradovic ve İtalyan basketbolcu Luigi Datome kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu. Obradovic, çok zor bir maça çıkacaklarını söyledi.

Karşılaşmanın zorluğuna değinen Zeljko Obradovic, "Grubumuzda yapılabilecek en büyük hata, puan durumundaki sıralamaya göre karar vermek olur. Real Madrid şu anda grupta son sırada yer alıyor ancak onlara büyük saygı duyuyoruz. Onlar çok iyi bir takım ve son Avrupa şampiyonu. Bizim için çok zorlu ve sert bir karşılaşma olacağından eminiz." dedi.

LUİGİ DATOME: HER MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ

Real Madrid maçı öncesi görüşlerini paylaşan İtalyan yıldız Luigi Datome, "Bizim için önemli bir test maçı olacak. Çünkü Real Madrid, Top 16'ya yükselebilmek için kalan maçlarını kazanmak zorunda. Kazanma amacıyla orada olmak ve her maçı kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe Ülker Sports Arena dışında da, üstelik Madrid gibi zorlu bir arenada da kazanabileceğimizi göstermek amacındayız. Bizim için zorlu bir test olacak. Real Madrid herkesin beklentisinden daha fazla maç kaybetti. Ama onlar son şampiyon ve çok güçlü bir takımlar. Biz de oraya gitmek ve Fenerbahçe Ülker Sports Arena'daki oyunumuzu tekrarlamak istiyoruz." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Zeljko Obradovic: Çok zorlu bir maça çıkacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER