Zeljko Obradovic: Hayal kırıklığı yaşıyorum


Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu'nda liderliği daha önce garantileyen Fenerbahçe, Hırvatistan deplasmanında Cedevita Zagreb'e 89-59'luk skorla mağlup oldu.

Temsilcimiz, bu sonuçla grubunda 12. hafta sonunda 2. yenilgisini alırken, sarı lacivertli ekibin Başantrenörü Zeljko Obradovic, mücadele sonrasında yaptığı açıklamada, "Hayal kırıklığı yaşıyorum." dedi.

Zeljko Obradovic, Cedevita Zagreb karşısında alınan mağlubiyetle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Oynanan oyundan dolayı hayal kırıklığı yaşadığını ifade eden Obradovic, her şeyin zihinde ve oynamayı isteme şeklinde saklı olduğunu söyledi.

Zeljko Obradovic, Hırvat ekibi karşısında oynanan oyundan dolayı hayal kırıklığı yaşadığını ifade ederken, sarı lacivertli kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamada, "Bu akşam parkede ne olduğunu gerçekten izah edemiyorum. Devre arasında oyuncularıma 'Biz koçlar olarak sizi bu maça her zaman olduğu gibi, yeterince ciddi hazırladık mı?' diye sordum ve hepsi 'evet' yanıtını verdi." diyerek, şunları söyledi:

"Bazen taktiksel şeyleri değiştirme şansınız olmaz; her şey zihninizde ve oynamayı isteme şeklinizde olur. Bu akşam oynanan oyundan dolayı gerçekten hayal kırıklığı yaşıyorum. Herkesin fark edebileceği üzere ikinci yarıda belli bir yerden sonra oyuncularımla konuşmaya çalışmayı bıraktım çünkü daha fazla ne söylemem gerektiğini bilmiyordum.

Grup lideri takımla grup sonuncusu takım arasında bir maç oynandı ve bu akşamki oyunumuzu nasıl açıklayacağımı bilemiyorum. Her şey oyuncularımın akıllarında, maç hakkında düşünme, bu organizasyona, rakiplerine saygı gösterme ve her şeyden önce, kendilerine ve kulüplerine saygı gösterme şekillerinde gizliydi."
CİHAN
<< Önceki Haber Zeljko Obradovic: Hayal kırıklığı yaşıyorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER