Zenitli Hulk, sokak ortasında dans etti


Rusya'nın Zenit St. Petersburg futbolcusu Hulk, lösemili çocuk için sokakta dans etti.

Ocak ayı başında başlatılan Davay-Davay yardım projesine Zenit takımının futbolcuları da dahil oldu. Projeye göre belirtilen miktarda para yardımı yapılması durumunda Zenitli futbolcular kimsenin aklına gelmeyeceği şeyleri yapma sözü verdi.

Projede ilk olarak yer almak isteyen Hulk, lösemi hastası olan Artem Dvureçenskih için belirtilen miktarda bağış yapılmasının ardından sokak ortasında dans etti. Antrenman sonrası yağan yağmura aldırış etmeyen Hulk teybiyle beraber Petersburg'un en işlek caddesi Nevskiy Prospekt'e geldi. Daha sonra Hulk, Brezilya müziği eşliğinde dans etti. Dans sonra yıldız futbolcu yanında getirdiği formasını lösemi hastası Artem'a hediye etti.

Projede yer aldığı için mutlu olduğunu söyleyen Hulk, "Hep beraber daha çok çocuğa yardım edebiliriz. Çocuklarımızın sağlıklı olması için hepimiz katkıda bulunabiliriz. Sadece maddi olarak değil aynı zamanda isim olarak katkıda bulunarak dikkat çekebiliriz." diye konuştu.

Rus vatandaşlar Artem Dvureçenskih için toplamda bir milyon 335 bin ruble (yaklaşık 200 bin dolar) bağışta bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber Zenitli Hulk, sokak ortasında dans etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER