1 hafta olmasına rağmen kaybolan çocuklardan iz yok


Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan komşu çocuklarını arama çalışmaları 1 haftadır devam ediyor. Arazi aramalarında hiçbir bulguya rastlanılmaması üzerine ilçede vatandaşların metruk binalara ve bodrum katlara bakmaları yönünde anonslar yapılmaya başlandı.

Polis, Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından çalışmalar, çocukların en son görüldükleri Kelkit Çayı kenarında ve içerisinde sürdürülüyordu. Ancak olayın üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen hiçbir bulguya rastlanılmaması yetkilileri başka ihtimaller üzerinde düşünmeye sevk etti. İlçe genelinde belediye tarafından vatandaşların bilinen tüm metruk binalara ve evlerin kullanılmayan bodrum katlarına bakmaları yönünde anonslar yapılmaya başlandı.

Çermik Mahallesi'nde yaşayan Adile-Ömer Erol çiftçinin çocukları Bayram ile komşuları Nafize-İbrahim Taşçı çiftinin çocukları Dursun Kağan, en son geçen Salı günü evlerinin yakınındaki oyun parkında görüldü. Çocukların eve gelmemesi ile ailelerin başvurusu üzerine ilçede arama çalışması başlatıldı. Polis ve jandarma ekiplerine takviye olarak çevre illerden de AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi. Yapılan araştırmalarda çocukların en son görüldükleri oyun parkında gezerken çekilmiş güvenlik kamerası görüntüleri bulundu. Görüntülerin çıkması üzerine ekipler aramayı park çevresinde ve Kelkit Çayı güzergâhında yoğunlaştırmıştı. Günler geçtikçe arama yapan ekip sayısı artarken alanda genişletildi. Sabah 08.30'da başlayan arama çalışmalarında yine bir bulguya rastlanılmazken ekipler havanın kararmasıyla arama çalışmasına ara verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber 1 hafta olmasına rağmen kaybolan çocuklardan iz yok Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER