'1 Kasım seçimlerinde oylara sahip çıkacağız, sandıkların başında olacağız'


Twitter Fenomeni Fuat Avni 1 Kasım seçimlerinde AKP'liler tarafından Samsun'da seçim hilesi yapılacağı konusundaki paylaşımı tepki ile karşılandı. "Kullanılan oylar bizim namusumuzdur sahip çıkacağız." diyen il başkanları, oyların sandığa girmesinden itibaren sayım ve sisteme kaydına kadar peşini bırakmayacaklarını belirtti.

Sandıkta kullanılan oyların siyasi partilerin namusu olduğunu ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Samsun genelindeki bütün sandıklara müşahit belirlediklerini söyledi. "7 Haziran seçimlerinde nasıl oylarımıza sahip çıktıysak 1 Kasım seçimlerinde de aynı şekilde sandıkların başında olacağız. Parti teşkilatımız bu konuda çok hassas. Son noktaya kadar oylara sahip çıkacak." diyen Başkan Süslü, "Bunun yanında vatandaşımızın da şaibesiz bir seçim yapılmasına katkı sunmasını istiyorum. Partililer gibi halkımız da kullandığı oyunun takibini yapmalı." şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Dinçer Soylu ise "Bu konuyla ilgili bilgimiz var. Söz konusu twitleri bizde gördük. Hatta Samsun için verilen isimlerden bir tanesi bizim arkadaşlarımızdan birisiniz kızı. Diğer üç isimin görevli olduğu sandıklarla ilgili biz tüm tedbirlerimizi aldık. Seçim günü o sandıklarda 3'er kişi atadık kuş uçurtmayacağız." diye konuştu.

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, Fuat Avni'nin 'seçimlerde hile yapılacağına' dair paylaşımların takipçisi olacaklarını kaydetti. Şen, "Yeniden tüm sandık görevlisi arkadaşlarımızla yapacağımız son toplantıda bu konuyu yeniden görüşerek hatta tüm sandıklarda aynı hassasiyeti göstermelerini tembihleyeceğiz." dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber '1 Kasım seçimlerinde oylara sahip çıkacağız, sandıkların... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER