10 Kasım etkinliklerinde yat ve yelken yarışları düzenlenecek


Antalya Konyaaltı Belediyesi, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında hem yat ve yelken yarışları düzenleyecek, hem de aşure dağıtacak.

Konuyla ilgili Konyaaltı Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre organizasyonda Ata'yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışması 7 Kasım Cumartesi günü optimist tekne yarışlarıyla başlıyor. Geleneksel hale gelen yelkenli yarışları 8 Kasım Pazar günü Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in vereceği start ile başlayacak. Yine aynı gün Setur Marina'da düzenlenecek törenle de dereceye giren sporculara ödülleri verilecek.

Öte yandan Konyaaltı Belediyesi ve Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şubesi ile ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Aşure etkinliğinin altıncısı gerçekleştirilecek. 8 Kasım Pazar günü Konyaaltı Kent Meydanı'nda saat 13.00'da başlayacak olan etkinliğe tüm Antalyalıları davet eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Bu hafta sonu düzenleyeceğimiz etkinliklerle vatandaşlarımız dolu dolu zaman geçirecek. Ata'yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışları ve geleneksel aşure günü etkinliğimize bütün halkımız davetlidir." diye konuştu. CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER