100 taraftarla gelecekler

Lokomotiv Moskova yöneticisi Alexey Erunov, Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde alınacak güvenlik önlemleri hakkında açıklamalarda bulundu.

100 taraftarla gelecekler

Lokomotiv Moskovayönetici Alexey Erunov, Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Rus haber ajansı TASS’a konuşan Erunov,”İstanbul’da oynayacağımız maça en fazla 100 taraftarımız gidecek. Taraftarımıza ve takımımıza bizim tahsis edeceğimiz özel güvenlik görevlilerinin eşlik etmesinin yanı sıra statta İçişleri Bakanlığı’nın görevlendireceği güvenlik görevlileri de özel önlem alacak. İki ülke arasındaki yüksek tansiyondan dolayı İstanbul polisinin de güvenliği sıkı tutacağını ve takım otobüsümüz stada giderken polisin bize eşlik edeceğini düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Lokomotiv Moskova taraftarına da dikkatli olmaları gerektiği mesajını da veren Erunov,”Beşiktaş ile İstanbul’da oynadığımız maçta yaşanan gerginliğin bir daha yaşanmamasını arzuluyoruz. Taraftarımızdan stada giderken ya da şehri gezerken Lokomotiv Moskova formasıyla gezmemelerini, şehirdeki diğer turistlerin arasına karışmalarını tavsiye ediyoruz. Türk taraftarlarla çok fazla iletişimde olmamaları gerek.” şeklinde konuştu.

UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında Beşiktaş ile aynı grupta olan Lokomotiv Moskova’nın İstanbul’da oynadığı maçta Beşiktaş ile Lokomotiv taraftarları arasında bir gerginlik yaşanmıştı. İki takım taraftarı arasında çıkan kavgada bir Rus taraftar bıçaklanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber 100 taraftarla gelecekler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER