2 yıl daha Cimbom'da

Galatasaray yönetimi Sabri Sarıoğlu ile iki yıl daha devam etme kararı aldı. Sözleşmesi sona eren Sabri Sarıoğlu iki yıl daha sarı-kırmızılı formayı giyecek.

Sabri Sarıoğlu'ndan 'Kupa Halayı'

Video: Arşiv

Sporcope'dan Yakup Çınar'ın haberine göre Sabri Sarıoğlu iki yıl daha Galatasaray’da… Sarı-kırmızılı yönetim bu sezon Galatasaray’da 15. yılına giren Sabri Sarıoğlu ile 2 yıl daha devam etme kararı aldı.

Galatasaray’da yeni teknik direktörün kim olacağı merakla beklenirken Başkan Dursun Özbek ve yönetimi Sabri Sarıoğlu ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı. Tecrübeli futbolcu ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacak.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Aralık ayında Galatasaray Kulübü, Sabri Sarıoğlu’nun sözleşmesinde yer alan ‘otomatikman uzama’ opsiyonunu iptal etmişti. Sabri’nin yeni imzalayacağı 2 yıllık sözleşmede indirime gidip gitmeyeceği merak konusu.

Sabri Sarıoğlu Galatasaray’dan yılda 4 milyon 800 bin TL sabit transfer ücreti ve net 45 bin TL maç başı ücret alıyordu.

Galatasaray ile bu sezon sözleşmesi sona eren Sabri Sarıoğlu 2001-2002 yılından bu yana sarı-kırmızılı takımın formasını giyiyordu.
<< Önceki Haber 2 yıl daha Cimbom'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER