31 oyuncu alan 21'ini de gönderen Antalyaspor, kötü gidişi durduramıyor


Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun transfer şampiyonu olan buna rağmen son haftalarda kötü sonuçlar alan Antalyaspor'da işler yolunda gitmiyor.

Gültekin Gencer başkan olduktan sonra yapılan çok sayıda transfer ve flaş isimler ile 33 bin seyirci kapasiteli yeni stadına rağmen takım bir türlü istenileni veremedi. Sadece bu sezon 31 yeni oyuncu alan ve 23 oyuncuyu da gönderen Antalyaspor, ikinci yarıya Yusuf Şimşek'in yerine ünlü teknik adam Mourinho'nun yardımcısı Jose Morais ile başladı ancak yine beklenen çıkışı yakalayamadı.

Son Gençlerbirliği maçında alınan 1 - 0'lık mağlubiyet Süper Lig'in yeni ekibi Antalyaspor'u düşme potasına iyice yaklaştırdı. Kırmızı beyazlılar, 19 hafta sonunda topladığı 21 puanla 14. sırada yer alıyor. Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada; kaleci Fornezzi hariç takım için 'hayal kırıklığı' açıklaması da tabloyu özetliyor.

Kırmızı beyazlıların beklenen başarıyı gösterememesine tepki gösteren Başkan Gencer'in sarf ettiği, "Antalyaspor, sahada aldığının karşılığını vermeyen futbolcular topluluğuydu." ifadesi de camiada destek buldu.

Antalyaspor'un yeni bir çıkış için önündeki maçlar hiçte kolay değil. Lider Fenerbahçe ile çarşamba günü önce kupada, ardından hafta sonu ligde karşılaşacak olan kırmızı beyazlılarda olası mağlubiyetlerle kazan iyice kaynayacağa benziyor.

Antalyaspor'un kötü gidişini başarılı performansına rağmen Kamerunlu Samuel Eto'o da durduramadı. Yıldız oyuncunun attığı 14 gole karşın takımın başarı olarak paralellik arz etmemesi fikstürde alt sıralarda yer almasını kaçınılmaz hale getirdi. Spor kamuoyuna göre, Antalyaspor'un ligde kalabilmesi ve üst sıralara çıkabilmesi için ferdi mücadelenin ötesinde takım mücadelesi vermesi gerekiyor.
CİHAN
<< Önceki Haber 31 oyuncu alan 21'ini de gönderen Antalyaspor, kötü gidişi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER