80 yaşındaki hayırsever adli kontrol şartıyla serbest


Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütü kurmak ve yönetmek iddiasıyla gözaltına 3 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılırken, 1 kişi tutuklandı. Gözaltına alınanlar arasında bulunan 80 yaşındaki hayırsever de serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, esnaflar G.A., A.G. ve eşi S.G. ile 80 yaşındaki hayırsever M.Y. gözaltına alınmıştı. Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 80 yaşındaki M.Y. ile esnaf A.G. ve eşi S.G. adliyeye sevk edildi. 80 yaşındaki hayırsever M.Y. ile S.G., çıkarıldıkları 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, S.G.'nin eşi A.G. tutuklandı. Tutuklanan esnaf A.G. cezaevine gönderildi.

Gözaltına alınan diğer esnaf G.A.'nın ise emniyetteki ifadesinin hala devam ettiğini belirtildi. Bu arada esnaf H.T. hakkında da gözaltı kararı olduğu öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber 80 yaşındaki hayırsever adli kontrol şartıyla serbest Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER