A Haber sosyal medyayı salladı

Havuz kanallarından A Haber, son dönemde mizahi videolarla adından sıkça söz ettiren Almanya'nın ZDF televizyonuyla ilgili çekim yapmak isterken, sosyal medyada dalga konusu oldu.

Sosyal medyayı sallayan havuz haberi

Takvim'in haber müdürü Mevlüt Yüksel, Erdoğan'la ilgili videolar hazırlayan Alman ZDF televizyonunun önünde çekim yapmak istedi. Televizyon binasının önünde bekleyen Yüksel, anlatacak bir şey bulamayınca, kapının önünde bekleyen görevlinin ellerinin cebinde olmasına öfkelendi. Çekim boyunca bunu takıntı haline getiren Yüksel, bu durumu kendisine hakaret kabul etti. Heyecanlı heyecanlı bu durumu izleyicilerine aktaran muhabir, izleyenleri kahkahaya boğdu. 


AYNI MUHABİR AĞAÇLA RÖPORTAJ YAPMIŞTI

Gezi eylemleri sürecinde CNN International sunucusu Christiane Amanpour'la asparagas bir röportaja imza atıp adından söz ettiren Takvim Gazetesi, Gezi eylemleri sonrasında gezi parkında bulundan ağaçla röportaj yapmıştı.

Gazetenin Haber Müdürü Mevlüt Yüksel'in Gezi Parkı'ndaki kızılağaçla dertleştiğinin belirtildiği manşette 'Provokatörler, onu bahane etti. Türkiye'nin altını üstüne getirdi. Gezi Parkı'ndaki o ağaç dile geldi: En büyük eziyeti ben gördüm" ifadeleri kullanıldı ve "Ne çektin be kızılağaç" denilmişti.


<< Önceki Haber A Haber sosyal medyayı salladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER