Abdullah Avcı: Oyun böyle olmamalıydı ancak 3 puan sevindirici


Kayserispor'u kendi evinde yenen Medipol Başakşehirspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, oyundan memnun olmadığını, ancak deplasmanda alınan 3 puanın çok önemli olduğunu söyledi. Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da gol yollarında beceriksiz olduklarını, çok çalışarak bu sorunu aşacaklarını kaydetti.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta maçında Kayserispor, Medipol Başakşehirspor'u konuk etti. Maç, misafir takım Başakşehir'in 1 - 0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçı değerlendiren Mdpl. Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 3 puanın sevindirici olduğunu, ancak futbolcularının ortaya koyduğu oyundan memnun olmadığını söyledi. Daha çok kenardan verilen boşluklardan faydalanmak istediklerini belirten Avcı, şunları söyledi: "Bizim bugün planımız öncelikle merkezden verilen boşluklardan daha çok kenardan verilen boşlukları kullanabilmekti. Bunu iki kez başardık. Duran toptan golü bulduk. Son 7 - 8 dakikada kenarlardan yapılan ortalarda rakibe pozisyon verdik. Böyle bir oyun olmamalıydı. Ancak deplasmandan 3 puan almak böyle bir maç için önemliydi. Geçen sezonun puan ortalamasındayız. Daha fazla çalışarak üst sıralara çıkacağız."

KAFKAS: GOL YOLLARINDA BECERİKSİZLİĞİMİZ VAR

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise yenilginin faturasını forvet oyunculara kesti. Takımın gol yollarında beceriksizliği olduğunu belirten Kafkas, "İlk yarıda aslında iki takımında pozisyonu yoktu. Duran toptan gol yedikten sonra reaksiyon gösterdik. Gol pozisyonlarına da girdik. Ama başarılı olamadık. Gol yollarında beceriksizliğimiz var. Daha fazla çalışıp bu sorunun altından kalkacağız. Başakşehir takımını tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.
Oyun-boyle-olmamaliydi-ancak-3-puan-sevindirici-1896850.htm'> CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER