Abdullah Avcı: Yukarılardan kopmama adına önemli kazanmamız gereken bir maç


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 14. haftasında yarın Gençlerbirliği'ni konuk edecek Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Abdullah Avcı, üst sıralardan kopmamaları adına kazanmaları gereken bir maç oynayacaklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile iş birliği yaparak hayata geçirdiği 'Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı' finali Bayrampaşa Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Organizasyona Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da katıldı.

Başarı yakalayan minik futbolculara madalyalarını veren Abdullah Avcı, yaptığı açıklamada, "Öncelikle böyle bir yere gelince geçmişime, çocukluğuma gidiyorum. Ben de Kasımpaşa semtinde büyüdüm. Sahaların ve malzemelerin olmadığı arazilerde top oynadığımız bir dönem vardı. Bu zamanda özellikle son 10 - 15 senedir Büyükşehir Belediye'nin semtlerde yaptığı saha ve malzeme yardımları, aynı zamanda BESYO (Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu) mezunlarını da bu tip organizasyonlarda kullanılıyor. Ben genç takımda gol kralı oldum, madalyam yoktu. Ama şimdi bugün itibariyle herkesle çok güzel bir temas var. Bizim de Başakşehir olarak akademi projemiz var. Bu akademi projesi içinde özellikle yetenekli oyuncuları alt yapımıza kazandırıyoruz. Eğitimle ilgili insanla temas edildiğinde bilgiye yatırım yaptığın sürece bunun karşılığını alırsın." ifadelerini kullandı.

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI DEĞERLENDİRMESİ

Süper Lig'de yarın Gençlerbirliği ile oynayacakları maçla ilgili de konuşan Teknik Direktör Avcı, "Her maç zor, kolay maç yok." diyerek Gençlerbirliği maçının da zor geçeceği vurgusunu yapıt ve şöyle devam etti:

"Gençlerbirliği son haftalarda oynadığımız en iyi takımlardan bir tanesi. Özellikle son birkaç haftadır beklentilerin altında son dakikalarda puanlar kaybetti. Bizim de yukarılardan kopmama adına kazanmamız gereken bir maç. İyi bir takım, zor bir müsabaka. Maç, maç içinde kolaya ya da zora giriyor umarım bu detayları değerlendiririz."
CİHAN
<< Önceki Haber Abdullah Avcı: Yukarılardan kopmama adına önemli kazanmamız... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER