Adana'da 2 polisi şehit eden teröristlerin kimlikleri belirlendi


Adana'da 2 polis memurunun şehit edildiği silahlı saldırıyı gerçekleştiren teröristlere yardım ve yataklık ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3'ü kadın 14 kişi adli mercilere sevk edildi. Polis, saldırıdan sonra kaçan bölücü terör örgütü militanlarının kimliklerini belirledi.

Merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu mahallesindeki özel bir hastaneden çıkan polis ekiplerine yönelik silahlı saldırıda polis memurları Bircan İlhanlı ile Süleyman Çakır şehit oldu. Saldırıda ekip otosunu kullanan İsa Doğan ise yara almadan kurtuldu. Polis, olayın ardından teröristleri yakalamak için Dağlıoğlu ve Gülbahçesi mahallesinde özel harekat polislerinin de katıldığı hava destekli operasyon yaptı. Polis, teröristlere yardım ve yataklık ettikleri iddiasıyla 3'ü kadın 14 kişiyi gözaltına aldı. Aramalarda ise örgütsel dökümanlar ve pompalı av tüfeği ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde 4 gün boyunca ifadeleri alınan şüpheliler, bugün 'terör örgütüne yardım ve yataklık etmek' suçlamasıyla sağlık kontrolünün ardından adli mercilere sevk edildi.

Dağlıoğlu Şehit Mehmet Ali Arslan Polis Merkezi'nde görevli 2 polisi şehit eden ve kimlikleri belirlenen teröristlerin yakalanması için çalışmalar sürüyor. CİHAN
<< Önceki Haber Adana'da 2 polisi şehit eden teröristlerin kimlikleri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER