Adana Demirspor, Kayserispor'dan Anıl'ı transfer etti


PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, geçtiğimiz sezon Kayserispor forması giyen orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir'i renklerine bağladı.

21 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek adına transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, "Transferde Osman Özköylü hocamızın verdiği önemli isimleri kadromuza dahil ediyoruz. Oyuncularımızın bir an önce yeni sezona hazır olması için büyük gayretler sarf ediyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olsun." dedi.

Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise çok önemli futbolcuyu transfer ettiklerini söyledi. Özköylü, "Kayserispor'un orta saha oyuncusu Anıl'ı aramızda görmek bizi çok sevindirdi. Bu ligde şampiyonluk yaşamış bir kadronun önemli bir oyuncusuydu. Anıl ile daha da güçlendik." diye konuştu.

Büyük bir camiaya geldiğini aktaran Anıl Taşdemir de "Bu önemli camianın bir parçası olmaktan dolayı mutluyum. Formanın hakkını sonuna kadar vermek ve bu camiaya layık olmak için sonuna kadar mücadele edeceğim." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Adana Demirspor, Kayserispor'dan Anıl'ı transfer etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER