Adanaspor'da, Balıkesirspor mesaisi sürüyor

Adanaspor'da, Balıkesirspor mesaisi sürüyor

PTT 1. Ligin 22. haftasında sahasında Balıkesirspor'u ağırlayacak Adanaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde çalışmalarını Osman Yereşen Tesislerinde sürdüren turuncu-beyazlılar, öğle saatlerinde yaptığı antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra koordinasyon çalışması yapan ekip antrenmanın ikinci bölümünde hücum varyasyonları üzerinde durdu. Yaklaşık 1 saat süren antrenman çift kale maçla tamamlandı.

Denizlispor mücadelesinin ardından sol bacağında ağrı hisseden Didi'nin çekilen MR sonucu sol arka adalesinde ödem oluştuğu anlaşıldı.

Kulüp Masörü Yılmaz Renksizkaya tarafından tedavisine hemen başlanan Didi'nin Balıkesirspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi. Didi'nin yanı sıra Adanaspor'un bir diğer sakatlık yaşayan futbolcusu Renan'ın forma giyip giymeyeceği ise teknik ekip ve sağlık ekibinin istişaresi sonucuna göre netlik kazanacak.

Bu arada Turuncu-beyazlı takımın iki stoperi Merthan Açıl ve Yakup Demir yeni yaşlarını kutladı.

Antrenman sonrası Adanasporlu futbolcular takım arkadaşları kaptan Merthan Açıl ve Yakup Demir'e sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. İki stoper kendileri için yaptırılan pastayı birlikte üfleyerek tebrikleri kabul etti.

Öte yandan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ve yönetim kurulu üyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Başkan Akgül, Bakan Güldemet Sarı'ya üzerinde ismi yazılı ve 01 numaralı Adanaspor forması hediye etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Adanaspor'da, Balıkesirspor mesaisi sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER