Adanaspor'da hedef 3 puan


PTT 1.Lig ekiplerinden Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Havayoluyla İzmir'e buradan da karayoluyla Balıkesir'e geçen Adanaspor, maç öncesi son antrenmanını Balıkesirspor tesislerinde gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Eyüp Arın, iyi sonuç almak istediklerini belirterek hedeflerinin Denizlispor karşısındaki çıkışlarını sürdürmek olduğunu ifade etti. Eyüp Arın, "Hafta başından bu yana takım olarak iyi hazırlandık. Denizlispor galibiyetiyle takımımız moral buldu. Çıkışımızı Balıkesirspor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Bu bağlamda çalışmalarımızı yaptık. Umarım sahadan iyi bir sonuç alıp Adana'ya döneriz." diye konuştu.

ADANASPOR'DA MİLLİ SEVİNÇ
U18 Milli Takımı'nın 29 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde İstanbul'da, Belçika U18 Milli Takımı ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya Adanaspor'un genç file bekçisi İrfan Can Eğribayat da davet edildi. Milli formayı giymek için heyecanlandığını dile getiren İrfan Can bu gururun kendisi gibi her Türk futbolcunun hayali olduğunu söyledi. İrfan Can Eğribayat, "Milli formayı giyeceğim için çok mutluyum. Allah her futbolcuya nasip etsin. Bende emeği olan tüm hocalarıma ve beni Milli takıma layık görenlere teşekkür ederim." dedi.

Öte yandan Balıkesirspor-Adanaspor karşılaşmasını yönetecek hakem kadrosu açıklandı. Karşılaşmanın orta hakemi Sakarya bölgesi hakemlerinden Erkan Engin olurken yardımcılıklarını ise Kocaeli bölgesinden Nihat Samuk, Van bölgesi hakemlerinden Emin Yıldırım ve yine Sakarya bölgesinden Serkan Önsal dördüncü hakem olarak müsabakada görev yapacak. Saat 19.00'da Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda başlayacak olan karşılaşma TRT Avaz ekranlarından naklen yayınlanacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Adanaspor'da hedef 3 puan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER