AFC Başkanı Şeyh Salman Kırgızistan'da


Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, bugün Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Başkanı Şeyh Salman bin İbrahim al Khalifa'yı kabul etti.

Görüşme sırasında, Cumhurbaşkanı Atambayev Şeyh Salman'a, Asya futbolunun kalkınması adına yaptıkları reformlar ve Kırgızistan futbolunun gelişimi için gösterdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Atambayev, Kırgızistan Milli Takımı'nın son dönemlerdeki uluslar arası arenada gösterdikleri başarılı performanslarından dolayı, ülkede futbola olan ilginin daha da arttığını belirtti.

Şeyh Salman, son yıllarda Kırgızistan'ın futbolunun gelişiminde somut onuçlar elde ederek, iyi bir performans yakaladığını kaydetti.
Toplantı sonunda, taraflar ülkedeki futbolun geliştirilmesi ve desteklenmesi için planlanan projelerin zamanında uygulanması üzerinde anlaştılar.

AFC Başkanı'nın ziyareti kapsamında, bölgedeki futbolu geliştirme adına kendisin başlattığı programı çerçevesinde, başken Bişkek'te iki mini futbol sahasının açılış törenine katılması ve Kırgızistan Futbol Federasyonu Başkanı Semetey Sultanov ile bir araya gelerek, bir dizi konuları ele alması bekleniyor.

Şeyh Salman, FIFA Başkanlığına adaylığı onaylanan beş adaydan biridir.

CİHAN
<< Önceki Haber AFC Başkanı Şeyh Salman Kırgızistan'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER