AK Partili Özkan özür diledi


TBMM'de yaşanan millilik tartışmasının ardından AK Parti ve CHP'li vekiller söz istedi. Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, "Biraz önceki konuşmamda amacım tamamen siyasi bir eleştiri yapmaktı. Ancak öyle anlaşılmadığımı maalesef görüyorum. Yüce Meclis'ten özür diliyorum." dedi. CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara ise "Hatibin sözleri nedeniyle tahrik olduğum için hatibe söylediğim uygun olmayan sözlerimi geri alıyorum." ifadelerini kullandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 27. Birleşimi yoklama ile açıldı. Birleşimi TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi yönetiyor. Katip üyeler Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Sakarya Milletvekili Zihni Açba yapıyor. CHP Grubu'nun verdiği Denizli tekstil sektörünün boykot sonları sorunlarının yerinde tespit edilmesi ve araştırılması ile önergesi görüşülüyor.

Daha önce 'millilik' konusundaki açıklamalarına yönelik AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan söz istedi. Özkan, "Biraz önceki konuşmamda amacım tamamen siyasi bir eleştiri yapmaktı. Ancak öyle anlaşılmadığımı maalesef görüyorum. Yüce Meclis'ten özür diliyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum." dedi.

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara da söz talebinde bulundu. Kara, "Hatibin sözleri nedeniyle tahrik olduğum için hatibe söylediğim uygun olmayan sözlerimi geri alıyorum tutanaklardan çıkarılmasını arz ediyorum." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber AK Partili Özkan özür diledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER