Akın İpek, havuzun balonunu canlı yayında patlattı

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, yayını zorla kesilmeye çalışılan Bugün TV'ye bağlandı.İpek, canlı yayında önemli açıklamalar yaptı.

Akın İpek, havuzun balonunu canlı yayında patlattı

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, yayını zorla kesilmeye çalışılan Bugün TV'ye bağlandı. Yandaş medyadaki ‘himmet altınları' haberinin yalandan öte komedi olduğunu canlı yayında anlattı. İpek, “Himmet parası bulduk diye bir başlık atmışlar. Himmetdede madeni ile ilgili evrakları himmet diye haber yaptılar. Bu kafayı kayyum diye şirketime atamışlar maalesef” dedi.
İşte İpek'in açıklamaları;


HİMMETDEDE MADENİNİN EVRAKLARINI HİMMET DİYE ÇARPITTILAR

“Oradaki diğer kardeşlerime de geçmiş olsun diyorum. Tarihte zor görülecek gün yaşadınız.

Biz bir kere banka sigorta şirketi değilsiniz. Yasal olarak el konulmanın imkanı yok. Havuz medyasının karalamasına başlayacağını tahmin etmiştim. Himmet parası bulduk diye bir başlık atmışlar. Himmetdede madeni ile ilgili evrakları himmet diye haber yaptılar.



Akın İpek, havuzun balonunu canlı yayında patlattı | Samanyolu Haber HİÇBİRİNİZİ GÖREVDEN ALMA YETKİLERİ YOK

Bağımsız uluslararası şirketler tarafından denetleniyoruz. 1 kuruş gayri resmi para girişi çıkışı olmamış. Buna rağmen leke sürmeye çalışıyorlar. Delilleri önlerine koyacağız. Sizler görevininiz başındasınız. Oradaki hiç bir arkadaşımı görevden alma yetkileri yok. Bütün insanlara teşekkür ediyorum.

Teknik personelin hiçbirisini işten alıp mağdur etme hakkı yok. Hiçbir kayyumun hakkı yok. Mali konuları incelesinler. Şirketin bütün imajları ellerinde. Ortaya koyacakları 5 kuruşluk iddia yok. Şu tarihteki paranın kaynağı belli değil diyemiyorlar.


<< Önceki Haber Akın İpek, havuzun balonunu canlı yayında patlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER