Akın İpek'ten flaş açıklama

Şirketlerine hukuksuzca kayyım atanan Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, Twitter'dan yeni bir açıklama yaptı.

Akın İpek'ten flaş açıklama

Şirketlerine hukuksuzca kayyım atanan Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, Twitter'dan yeni bir açıklama yaptı. Kararla ilgili sekizinci haftaya girildiğini belirten Akın İpek, “Himmet parası toplandı” iftirasının yalan olduğunu savcılar ve kayyımların da gördüğünü açıkladı. Grupta 1 kuruş gayrimeşru paranın olmadığının bir kez daha altını çizen İpek, kayım kararının kaldırılmasını istedi. İşte Akın İpek'in yaptığı o açıklama: Sekizinci hafta bitti.

Savcılarımız artık biliyorlar, Kayyımlar da gördüler. "Himmet parası toplandı" iftirası koskoca bir yalan olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Grubumuza giren 1 kuruş gayrimeşru para yok. Grubumuzdan çıkan 1 kuruş gayrimeşru para yok. Tüm mali tablolarımız kamuoyuna ilan edildiği gibi, kayıtlı, resmi ve yasal. Üretimlerimiz önceden planlandığı gibi devam ediyor. Tüm yasal başvurularımız yapıldı, yapılıyor. Kayyım kararının kaldırılmasını bekliyoruz. Kalmaları için hiçbir yasal sebep, hiçbir gerekçe yok.


<< Önceki Haber Akın İpek'ten flaş açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER