AKP'li Külünk, Davutoğlu'na demediğini bırakmadı

AKP Genel Başkanlığı ve Başbakanlığı bırakma kararı alan Ahmet Davutoğlu'nu AKP'li vekilller adeta hedef tahtasına aldı. AKP İstanbul Mİlletvekili Metin Külünk, Davutoğlu için ağzına geleni söyledi. Külünk,"Dün göreve gelirken iyiydi de bugün göreve gelirken mi kötü? Davutoğlu, teşkilatların hiç bir kademesinde görev yapmadı, Mahalle temsilciliği yapmadı, O insanlar orada görev yaparken Davutoğlu üniversitede akademisyendi" ifadelerini kullandı.

AKP'li Külünk, Davutoğlu'na demediğini bırakmadı

Habertürk'e konuk olan AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk, görevi bırakma kararı alan Ahmet Davutoğlu ,ile ilgili sert ifadeler kullandı. 

Külünk'ün konuşmasından satır başları:

"Dün göreve gelirken iyiydi de bugün mü kötü. Tabi ki Sayın Davutoğlu benim de arkadaşım. 38 yıllık arkadaşım. Lise yıllarından beri kendisiyle arkadaşız. Göreve getirilişte ki heyecan ve müspetlik görev değişimi esnasında da aynı nezakette gösterilebilmeli. Davutoğlu, siyasete danışman olarak başladı. Teşkilatların hiç bir kademesinde görev yapmadı. Mahalle temsilciliği yapmadı. İnsanlar mahalle temsilciliğinde mücadele ederken, birileri 12 Eylül'ün hemen ardından o çetin dönemlerde müthiş bir mücadelenin içerisindeyken, sayın Cumhurbaşkanımız kapı kapı Istranca Dağları'ndan  Şile'nin Kömürlü köyüne kadar olan her noktayı nakış gibi işlerken sayın Davutoğlu üniversitede akademisyendi ve kitap, makale yazıyordu. 12 Eylül'ün hemen ardından doktora yapmaya yurt dışına çıktı. 
<< Önceki Haber AKP'li Külünk, Davutoğlu'na demediğini bırakmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER