AKP'li Yasin Aktay'tan skandal retweet

AKP Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay'tan skandal bir retweet...

AKP'li Yasin Aktay'tan skandal retweet

7 Haziran seçimleri öncesi IŞİD'e silah gönderdiği iddiasıyla kamuoyunda tartışılan MİT TIR'larına ilişkin olarak, "O silahlar IŞİD'e değil ÖSO'ya gidiyordu" açıklamasıyla gündem olan AKP Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay'tan "Kandil ile Cihangir'i bir tutan" skandal bir retweet...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Yasin Aktay'ın, Twitter'da yaptığı bir paylaşım büyük tepki çekti. TSK'nın Kuzey Irak’taki PKK kamplarını hedef alan operasyonuyla ilgili bir tweeti kişisel Twitter hesabından retweet yaptı. Aktay, Habib Çelik adlı bir Twitter kullanıcısının, “Üç F16'yı Cihangir üzerinden gece gece alçak uçuş yaptırsın vallahi kandili bombalamaktan daha etkili olur:))” mesajını Twitter hesabından retweet’ledi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, seçim öncesi Salavat-ı Şerife ile Erdoğan'ın ismini birleştirip şarkı yapmış ve bir çok kesimden tepki çekmişti.

İşte Yasin Aktay'ın retweelediği tweet;



İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde yer alan Cihangir semti, özellikle AKP’ye yakın basın tarafından genel seçimlerde HDP’ye destek verdiği için hedef alınıyordu.
<< Önceki Haber AKP'li Yasin Aktay'tan skandal retweet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER