Aktif Sen'den sağlıklı yaşam yürüyüşü


Gaziantep'te farklı etkinliklere imza atan Aktif Eğitimciler Sendikası üyeleri, Dülükbaba Tabiat Parkı'nda sağlıklı yaşam yürüyüşü yaptı. Aktif Sen üyeleri daha sonra Kaya Mezarları'nı gezdi.

Farkındalık oluşturmak istediklerini dile getiren Sendika Şube Başkanı Veysel Öncel, "Günümüzde insanların farklı bağımlılıkları var. Özellikle kötü alışkanlıklar, madde bağımlılıkları, sigara, alkol, uyuşturucu gibi. Bunun yanında televizyon, internet, telefon ve tablet ekran bağımlılıkları olanlar var. Biz de üyelerimizle birlikte bir farkındalık oluşturmak için, sağlıklı yaşam yürüyüşü yapalım dedik. Bunun yanında Dülükbaba'da bulunan kaya mezarlarını ziyaret ettik, mezarlarla ilgili bilgiler aldık." dedi.

Üyelerin birbirleri ile kaynaşma ortamı yakalandığını dile getiren Öncel, "Biz sendikacılığı sadece makam ve koltuk uğruna çalışan insanlar olarak değil de, üyelerin kendini huzurlu hissedeceği sosyal etkinlikler yapmak için yapıyoruz. Bundan sonra da sendika olarak farklı etkinlikler yapacağız. Ben, yürüyüşümüze katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Aktif Sen'den sağlıklı yaşam yürüyüşü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER