Altınordu'da yeminli imza töreni


PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, en son Şanlıurfaspor'da forma giyen forvet Ahmet Arı'yı, yemin töreniyle sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

Futbola 72 Batmanspor'da başlayan, ilk profesyonellik heyecanını Gaziantepspor'da yaşayan 1989 doğumlu oyuncu, daha sonra Bursaspor, Samsunspor, Denizlispor, Karşıyaka ve son olarak Şanlıurfaspor'da görev yaptı. Bugüne kadar Süper Lig'de 58, PTT 1. Lig'de ise 99 maça çıkan Ahmet Arı, kariyeri boyunca 66 gol kaydetti.

Altınordu forması ve futbol topu üzerine yenin ederek imza atan usta oyuncu, yemininde, "Altınordu, sadece bir futbol kulübü değildir. Aynı zamanda bir futbol eğitim kurumudur. Bu organizasyonun A Takım'ında bir ağabey olarak yer alacağımın bilincindeyim. Kardeşlerime iyi örnek olacak, uyumlu davranışlar içerisinde olacağıma ve bu örnek kurumun değerine değer katmak için çaba göstereceğime söz veriyorum." dedi.

Genel Kaptan Sedat Gündoğdu da yaptığı açıklamada, kişiliği ve futbolculuğuyla örnek bir oyuncuyu transfer ettiklerini belirterek, "Ahmet Arı'nın, ikinci yarıda oyuncularıma ağabeylik yapacağına ve yükselişimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz." dedi.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ise Ahmet Arı'nın Altınordu formasıyla yeniden çıkışa geçeceğini vurgulayarak, "Sezon başındaki hedefini yakalayamadı ancak burası onun kendini yeniden göstermesi açısından uygun şartlara sahip. Performansıyla hem kulübümüze katkı sağlayacak hem de kişisel gelişimini devam ettirecektir." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Altınordu'da yeminli imza töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER