Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş'u Avrupa arenasında ilk defa konuk edecek


Anadolu Efes Spor Kulübü, Euroleague Top 16 E Grubu'ndaki üçüncü maçında, Darüşşafaka Doğuş'u Avrupa arenasında ilk defa ağırlayacak.

Büyük heyecana sahne olması beklenen karşılaşma, Anadolu Efes'in yeni partneri Adel'in basketbolseverlere yönelik özel etkinliklerine de sahne olacak. Karşılaşma öncesinde başarılı oyuncu Thomas Heurtel de Darüşşafaka Doğuş mücadelesinin Euroleague'deki 100. maçı olması nedeniyle ödüllendirilecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü, Darüşşafaka Doğuş'u Avrupa kupalarında ilk defa yarın saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ağırlayacak.

Ev sahibi olduğu karşılaşmalarda müsabakayı izlemeye gelen taraftarlara eğlenceli ve konforlu atmosferler hazırlayıp, basketbolseverlere maç deneyiminden fazlasını sunmayı hedefleyen Anadolu Efes Spor Kulübü'nün yeni partneri Adel tarafından kurgulanacak etkinlikler de taraftarların keyifli ve renkli dakikalar yaşamasını sağlayacak.

Gençlerin ve çocukların yaşam boyu arkadaşı ve Anadolu Efes Spor Kulübü'nün yeni partneri Adel, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda basketbolseverlere özel etkinliklere imza atarken, Anadolu Efes oyuncularının sahaya çıkış anı için kurulacak olan 'Adel Renk Koridoru' ve ışık şovlarıyla da taraftarların heyecanının üst seviyeye çıkarılması amaçlanıyor.

THOMAS HEURTEL 100. KEZ SAHAYA ÇIKACAK

Bu arada Anadolu Efes Spor Kulübü'yle Darüşşafaka Doğuş'un ilk defa Euroleague'de karşılaşacağı maç, başarılı oyuncu Thomas Heurtel için de özel bir anlam ifade ediyor.

Bugüne kadar Laboral Kutxa ve Anadolu Efes formalarıyla Euroleague'de mücadele eden Fransız oyuncu, Euroleague'deki 100. maçı için karşılaşma öncesinde ödüllendirilecek.

BİLET FİYATLARI 9.00 TL İLE 175.00 TL ARASINDA DEĞİŞİYOR

Öte yandan Anadolu Efes Spor Kulübü–Darüşşafaka Doğuş karşılaşmasının biletleri, tüm Biletix satış noktalarından ve Biletix.com üzerinden satışına sunuldu.

Basketbolseverler, fiyatları 9.00 TL ile 175.00 TL arasında değişen maç biletlerini http://www.biletix.com/etkinlik/TB402/TURKIYE/tr adresinden de satın alabilecekler.
CİHAN
<< Önceki Haber Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş'u Avrupa arenasında... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER