Ankara'da çatı yangını büyümeden söndürüldü


Ankara'da iç içe binaların bulunduğu mahallede, bir binanın çatısında çıkan yangın ekiplerin zamanında müdahalesiyle söndürüldü. Şiddetli rüzgarın da etkili olması nedeniyle yangının sirayet etme ihtimalini göz önünde bulunduran görevliler, olay yerine çok sayıda ekip gönderdi.

Olay, saat 02.30 sıralarında, Altındağ, Kale Mahallesi'nde yaşandı. İki katlı kullanılmayan bir binanın çatısında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler çatıyı kapladı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Mahallede iç içe binaların bulunması ve il genelinde akşam saatlerinden itibaren şiddetli rüzgarın etkisini sürdürmesi nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi. Polis ekipleri çevre güvenliğini alırken itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kısa süre içinde yangın söndürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

ANKARA'DA ŞİDDETLİ RÜZGAR ETKİLİ OLDU

İl genelinde akşam saatlerinde başlayan rüzgar şiddetini artırarak gece saatlerinde devam etti. Çankaya'da yol kenarındaki demir bariyerlerin bir kısmının içeri doğru yıkıldığı, bir kısmının ise yola doğru tehlikeli şekilde eğildiği görüldü. İlerleyen saatlerde etkili olan yağmurun ise gün içinde yerini kar yağışına bırakması bekleniyor.Ankarada-cati-yangini-buyumeden-sonduruldu-1989164.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Ankara'da çatı yangını büyümeden söndürüldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER