Ankara'da maskeli market soyguncuları güvenlik kamerasında


Ankara'da yüzleri maskeli 2 şahıs, dün akşam şehrin farklı yerlerindeki 3 marketten 2'sinin para kasalarını alarak kayıplara karıştı. Bir marketten yaklaşık 5 bin TL alan şahısların soygun anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayı, Keçiören'deki Bağlum Caddesi üzerindeki bir markette, saat 21.00 sıralarında yaşandı. Görüntülere, yüzleri maskeli 2 şahsın markete girmesi, birisinin elindeki uzun namlulu pompalı tüfekle çalışanları ve müşterileri korkutması, diğerinin de kasayı alması yansıdı. Şahıslar buradan yaklaşık 5 bin TL bulunan kasayı alıp olay yerinden uzaklaştı.

İKİ MARKETE DAHA GİRDİLER

Maskeli şahısların önce Yenimahalle Şentepe Mahallesi'ndeki bir marketi soyma girişiminin başarısız olduğu, daha sonra Keçiören Ufuktepe Caddesi üzerinde bulunan markete girdikleri öğrenildi. Hırsızların Ufuktepe Caddesi'ndeki markette bir el ateş ettikleri ve yaklaşık 2 bin 500 TL bulunan para kasasını aldıkları belirtildi.

Bağlum ve Ufuktepe caddelerinde bulunan iki marketin de yöneticisi olan Hakan Mehmet Kurt, "Ankara'da, koca başkentte can güvenliğimiz kalmadı. Güpegündüz mağazalarımız soyuluyor. Defalarca soyuluyor. Ya emniyet güçlerimiz de yardımcı oluyor, olmaz değiller ama nereye kadar gidecek? Can güvenliğimiz kalmadı. Güpegündüz saat 20.30'da pompalılarla saldırıyorlar. Yani gereğinin yapılmasını arz ediyoruz emniyetten. 2 farklı şubemizde oldu. Hem burada hem de Keçiören'de. İkisi de maalesef aynı pompalı tüfekle. Daha önce de bu mağazamız 2-3 sefer soyuldu ama hiçbir yanıt alamadık. Şimdi yüklü miktarda paramız gitti. Devamlı sıcak para taşıyoruz ve sıcak para gelen bir yer. Marketlere daha çok önem vermelerini rica ediyoruz" dedi. Polis ekipleri, kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Ankara'da maskeli market soyguncuları güvenlik kamerasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER