Antalyaspor, lige verilen arayı iyi değerlendiriyor

Antalyaspor, lige verilen arayı iyi değerlendiriyor

Lige verilen aralar pek çok takımı olumsuz yönde etkilenirken, Süper Lig'de en başarılı olan takımlar arasında Antalyaspor da yer aldı. Bu sezon milli maçlar ve Türkiye Kupası karşılaşmaları sebebiyle lige 4 kez ara verilirken, kırmızı beyazlılar, bu 4 haftadan 3 galibiyet ve 1 beraberlik çıkardı.

Avrupa Şampiyonası'na hazırlık kapsamında liglere 1 hafta ara verilirken, pek çok takımın geri dönüşlerde olumsuz sonuçlar alması yıllardır dikkatlerden kaçmıyor. Bu sezon devre arası dışında 4 kez ara verilen Spor Toto Süper Lig'de geri dönüşlerde en başarılı takımlar arasında Antalyaspor yer alırken, kırmızı beyazlılar, 10 puanı hanesine yazdırdı.

Sezonun ilk yarısında milli maçlar sebebiyle 3 kez lige ara verilirken, Antalyaspor geri dönüşlerde tam 7 puan toplamayı başardı. Eskişehirspor'u kendi sahasında, Bursaspor'u ise deplasmanda deviren kırmızı beyazlılar, Galatasaray'la da deplasmanda berabere kalarak 7 puan kazandı.

Sezonun ikinci yarısında ise Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları nedeniyle ara verilen Süper Lig'de Antalyaspor yine iyi bir geri dönüş yaşadı. 20. haftada şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'yi ağırlayan kırmızı beyazlılar, sahadan 4-2 galip ayrılarak büyük bir başarıya imza attı. Bu kez aranın ardından Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak Antalyaspor, aynı başarısını sürdürmeyi hedefliyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Antalyaspor, lige verilen arayı iyi değerlendiriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER