Atatürk Havalimanı uçuş bilgi ekranında arıza


Atatürk Havalimanı'nda uçuş bilgi ekranlarında arıza meydana geldi. Yolcular, uçuş seferleri ve saatlerinin yer aldığı bilgi ekranındaki arıza sebebiyle şaşkınlık yaşadı.

Bilgi erkanlarının bazı bölümleri çalışırken, bazıları görüntülenemedi. Yolcular ekranlarda uçuş saatlerini bulmaya çalıştı. Ekranda uçacağı seferi göremeyen yolcular görevlilerden yardım istedi.

TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, iç ve dış hatlar terminallerinde bulunan bazı uçuş bilgi görüntüleme ekranının yolcular tarafından izlenemediğini söyledi. Yaşanan sorunun geçici olduğunu aktaran Ünlü, "Ana ekranlarda sorun yok. Yolcularımız geçici olarak terminalde operasyon ekipleri tarafından yönlendirilmekte olup yolcu akışında bir sıkıntı yaşanmamaktadır. Yaşanan bu durumun çözülebilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Güncel uçuş bilgilerine web sitemiz adresinden ve uçuş bilgilerini içeren mobil uygulamamız olan TAV Mobile'dan ulaşılabilmektedir. Yolcularımızın gösterdiği sabır ve anlayış için teşekkür ederiz." dedi.

Sosyal medyada da yolcular ekranların fotoğraflarını çekerek paylaştı. Yolcular, sorunu "İstanbul Atatürk Havalimanı uçuş bilgi ekranlarında geçici sorun yaşanıyor." notuyla paylaştı.

Almanya'ya gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen bir yolcu, uçağının 12.00'da olduğunu bilgi ekranında gözükmediğini söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Atatürk Havalimanı uçuş bilgi ekranında arıza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER