Atayün ve Çetiner'den milletvekilliği aday adaylığı başvurusu

2015 milletvekili seçimleri için partilere başvurular hızlanmaya başladı.

Atayün ve Çetiner'den milletvekilliği aday adaylığı başvurusu

2015 milletvekili seçimlerine 3 ay kala partilerdeki hareketlilik artıyor. Büyük Birlik Partisi'den aday olmak için müracaatta bulunan isimlerden bazıları yolsuzluk soruşturmasının ardından emniyette yapılan kıyımlarla isimlerine aşina olduğumuz Anadolu Atayün ve Murat Çetiner.

Büyük Birlik Partisi'ne aday adaylığını yazılı bir açıklamayla kamuoyuna duyuran Anadolu Atayün açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


"25. dönem Milletvekilliği adaylığı için Büyük Birlik Partisine bu gün itibari ile aday adaylığı için müracaat ediyorum. Büyük Birlik Partisini seçmemizin sebebi, gönlümüzde ve aklımızda olan ülkemizin birlik ve beraberliği ile aynı mantığı ve aynı duyguları taşıdığımız içindir.

7 hazirandan sonra ülkemizin önünde ki korkunç parçalanma tablosuna dur diyecek, gelecek olan ekonomik kriz ile mücadele edecek ve ülkede ki kutuplaşan ve gerginleşen kesimler arasında ki artan basıncı çözecek tek partinin Büyük Birlik Partisi olduğuna inanıyorum.

Geçmişten gelen temiz ismi ile adının hiç bir şaibeye karışmamış olması, tertemiz bir duru su olarak ilk başladığı günden rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehit olduğu Keş dağına oradan da bu güne taşıyan insanlarla birlikte olmanın gereği icabı Büyük Birlik Partisini tercih ettim ve adaylık için müracaatımı yapıyorum.

Ve son olarak, şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun dediği gibi "dik duracağız, düz yürüyeceğiz, doğru konuşacağız, bir saniyesine bile hakim olamadığımız bir hayat için fırıldak olmayacağız" diyorum.

Adaylığımın ülkemize, milletimize ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum."
                                                                                                                                                                                                                                          
 
Anadolu ATAYÜN
BBP Milletvekili Aday adayı

<< Önceki Haber Atayün ve Çetiner'den milletvekilliği aday adaylığı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER