Avukat Mehmet Kocabaş, son yolculuğuna uğurlandı


Samsun Barosu avukatlarından Mehmet Kocabaş (68) Samsun'da tedavi gördüğü özel bir hastanede vefat etti. Kocabaş'ın cenazesi evinden alınarak Bafra Adalet Sarayı'nın önüne getirildi.

Av. Kocabaş için Bafra Adalet Sarayı önünde bir tören düzenlendi. Tabutunun üstüne yıllardır giydiği avukatlık cübbesi serildi. Samsun Barosu Bafra Temsilciliği adına bir konuşma yapan Av.Muhammed Aydın, merhum avukat Mehmet Kocabaş'ın yaşamından ve çalışmasından söz etti. Bu arada adliye önünde törene katılanların gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Bafra Hilmi Bayrak Camii İmam-Hatibi Duran Topcu'nun helallik aldırması sonrası cenaze Büyük Camii'ne getirildi. Burada kılınan öğle ve cenaze namazının ardından cenaze, Bafra Asri Mezarlık'taki aile kabristanlığına defnedildi.

Bafra Adliyesi önündeki törene ve Büyük Camii'deki cenaze namazına Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin,Samsun Barosu Başkanı Av. Kerami Gürbüz, Samsun Barosu Bafra Temsilcisi Av. Serkan Dönüm, Bafra Adliyesi'nde görevli hakimler, savcılar, avukatlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Avukat Mehmet Kocabaş, son yolculuğuna uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER