Aziz Yıldırım hakkındaki suç duyurusu yetkisizlikle Antalya'ya gönderildi


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında 'şikenin en kralını Galatasaray yapmıştır' içerikli sözleri nedeniyle yapılan suç duyurusu yetkisizlikle Antalya'ya gönderildi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan ve Antalyaspor'un Fenerbahçe'yi 4-2 yendiği maç sonrası Yıldırım'ın yaptığı konuşma şikayet konusu olmuştu. Bazı Galatasaray taraftarı Yıldırım hakkında, hakaret ve sporda şiddet yasası kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Suç duyurusunu inceleyen spor savcılığı Yıldırım'ın konuşmayı Antalya'da yaptığı gerekçesiyle, yetkisizlik vererek dosyayı Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi.

Yıldırım söz konusu maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Bu ülkeye şikeyi Galatasaray getirmiştir. Söylediklerini unutmasınlar. Sonra bana laflarını yutturmasınlar. Ayıptır ayıp. Bizden herhangi bir şey duydunuz mu? Herhangi bir şey söyledik mi? Onlar bunları söyleyerek, taraftarına yaşananları unutturmak istiyor. Bir kez daha söylüyorum; Galatasaray'ın tarihi şikeyle doludur." ifadelerini kullanmıştı.
CİHAN
<< Önceki Haber Aziz Yıldırım hakkındaki suç duyurusu yetkisizlikle... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER