Bahçeli'ye yüklenen Davutoğlu'na jet cevap

Başbakan Davutoğlu, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AKP Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Bahçeli'ye yüklenen Davutoğlu'na jet cevap

Burada partililere seçim vaatlerini ve AKP'nin başkanlık sistemi hakkındaki vizyonunu açıklayan Davutoğlu, konuşmasının bazı bölümlerinde  muhalefet partilerinin liderlerini hedef aldı.

Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ağır sözlerle eleştirerek şu ifadeleri kullandı;

"Her seçim öncesinde Bahçeli’nin hesabı şu oldu. Bir çatışma olur da, şehit haberleri gelir de tepki oylarını toplayabilir miyim. Bahçeli vizyonla yola çıkın. Anadolu insanı kimin milliyetçi kimin olmadığını biliyor. Bizim bu milletin değerlerine sahip çıkmamızı orhun anıtlarına gidip sorsunlar. Orta Asya Kafkasya’ya sorsunlar. Tek bir dille konuştum, iki dil kullanmadım, iki yüz kullanmadım. Türke de kürde de Aleviye de Suniye de tek dille hitap ettim. Bu dil aşk dilidir, sevda dilidir."

Başbakan Davutoğlu'nun AKP Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda Bahçeli'yi hedef alan bu ithamlarına cevap gecikmedi.

"TOKMAĞIN SAHİBİ BAŞINA BİRAZ SERT VURMUŞ OLMALI Kİ..."

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eleştirilerine çok sert cevap verdi. Resmi twitter hesabından açıklamalarda bulunan Yalçın "Tokmağın sahibi başına biraz sert vurmuş olmalı ki Davutoğlu, akli muvazenesini zayeylemiş gibi konuşuyor" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Davutoğlu'na yönelik eleştirilerine şöyle devam etti;

"OTURDUĞU MAKAM 5 NUMARA BÜYÜK GELDİ"

"Davutoğlu gerginlikten medet umduğumuzu iddia ederek MHP ve liderine çatıyor.Davuloğlu Ahmet Hoca davul gibi ötüyor. Davul’un sesi Beştepe’den hoş geliyor. Ama halka da boş geliyor. 

"KAÇAK SARAYDAKİ HASAN SABBAH KENDİSİNE HAŞHAŞ İÇİRİYOR"

Muhtemelen Kaçak Saraydaki Hasan Sabbah kendisine haşhaş içiriyor. Başbakan Davutoğlu yerine Haşhaşin Ahmet demekte fayda var.
Oturduğu makam bu şahsa beş numara bol geldi. 

"RECEBAT’IN BEBERUHİSİ AHMET HOCA KAÇAK SARAYIN PALYAÇOSU MUDUR?" 

"Hazmedemedi başbakanlığı. Bu yüzden bir eroinman gibi davranıyor. Devlet Bahçeli’ye çatan Recebat’ın Beberuhisi Ahmet Hoca Kaçak Sarayın palyaçosu mu dur? Serok Ahmet hamasetin alasını yapmakla meşgul, tümen tümen palavra peşinde  Türklüğünden utanan yaver Ahmet Hoca broşürü âlimi olmaya devam ediyor ve AKP’nin haramdan sermayesinin posasını yalayarak allâmelik taslıyor"
<< Önceki Haber Bahçeli'ye yüklenen Davutoğlu'na jet cevap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER