Bakan Gürcan'dan müşavirine: Konsantremi bozdun Sevtap


Eskişehir'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan'ın konuşması sırasında, kürsüdeki mikrofonu düzeltmek isteyen Basın Müşaviri arasında yaşanan diyalog dikkat çekti. Bakan Gürcan, konuşması sırasında mikrofonunu düzeltmek isteyen Basın Müşavirine konuşmasını keserek sert bir mizaçla önce ters ters baktı. Ardından, "Ne yapacaksan yap çabuk. Bunu baştan ayarlayacaksınız." diyerek tepkisini dile getirdi. Mikrofonun düzeltilmesinin akabinde bir süre kürsüde bekleyen Bakan, basın müşavirine, "Konsantrasyonumu bozdun Sevda." diyerek sitemde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan çeşitli açılış ve toplantılara katılmak üzere geldiği Eskişehir'de Vali Güngör Azim Tuna'yı ziyaret etti. Ardından Tepebaşı İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen Hasta Kabul Kursunu tamamlayan 40 kadın kursiyere sertifikalarını verdi. Şahin Park Otel'de Eskişehirli kadın girişimcilerle yemekli toplantıda bir araya geldi.

Daha sonra Bakanlığına bağlı İl Müdürlüğünce hizmete açılan Çocuk Evleri Site Müdürlüğünün açılış törenine katıldı. Bakan burada 14.30'da yapılması planlanan törene saat 16.30 civarında gelince ilginç gelişmeler yaşandı. Saat 14.30 yapılması planlanan töreni saat 14.00 sularında getirilen çocuklar, bakanın törene yaklaşık iki saatten fazla geç gelmesi üzerine saatlerce burada bekledi. Bakanın gelişi beklenirken yağmur yağınca törene getirilen çocuklar bu kez ıslanmasın diye içeriye alındı. Bu esnada bazı çocuklar da yağmurdan etkilenerek ıslandı.

Bakan Gürcan'ın gelmesi ile birlikte tören başladı. Ancak Bakan Gürcan'ın konuşması sırasında, kürsüdeki mikrofonu düzeltmek isteyen Basın Müşaviri arasında 'mikrofon krizi' damgasını vurdu. Bakan Gürcan, Çocuk Evleri Sitesi'nin açılışı sırasında kürsüye çıkarak konuşmaya başladı. Konuşmasının ilerleyen bölümlerinde Basın Müşaviri bayan, Bakan Gürcan'ın konuştuğu kürsüdeki mikrofonun yüksekte olduğunu ve bu nedenle görünümü bozduğu gerekçesiyle düzeltmek istedi. Bakan Gürcan, basın müşaviri bayana, bu talebine önce konuşmasını keserek ters ters baktı. Ardından, "Ne yapacaksan yap çabuk. Bunu baştan ayarlayacaksınız." diyerek tepkisini dile getirdi. Mikrofonu düzeltmesinin ardından bir süre kürsüde konuşmadan konsantresini toplayan Bakan Gürcan, bu kez bayan müşavirine, "Konsantrasyonumu bozdun Sevda." diyerek sitemde bulundu.
Akabinde konuşmaya başlayan bakan, daha sonra da açılışı gerçekleştirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Bakan Gürcan'dan müşavirine: Konsantremi bozdun Sevtap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER