Balıkesir ve ilçelerinde uyuşturucu operasyonu


Balıkesir il Jandarma Komutanlığı, merkez ve ilçelerde uyuşturucu ve insan tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 4 bin 686 kök kenevir bitkisi ve 18 kg kubar esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu satıcısı iki kişi ile yasadışı yollardan yurtdışına çıkmak isteyen yabancı uyruklu vatandaşlara organizatörlük yaptığı tespit edilen 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Burhaniye, Edremit, Marmara, İvrindi, Sındırgı ve Bigadiç ilçelerinde jandarma sorumluluk bölgesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretini önleme maksadıyla yapılan operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda 4 bin 686 kök kenevir bitkisi ve 18 kg kubar esrar maddesi ele geçirildi. Yapılan çalışmalar sonucu operasyonlarda 18 şüpheli gözaltına alınıp bunlardan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 3 şüpheli adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 2 şüpheliye yurt dışı çıkış yasağı konuldu.

Öte yandan Balıkesir'in Karesi, Havran, Edremit ve Ayvalık ilçelerindeki operasyonlarda ise yasadışı yollardan yurt dışına çıkmak isteyen 274 yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Bu şahıslara organizatörlük yaptığı tespit edilen 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine sevk edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Balıkesir ve ilçelerinde uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER