Bandırmaspor'un acı günü


Bandırmaspor Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı ve tribün liderlerinden Naci Biçici ikamet ettiği konutunda kalp krizi geçirerek vefat etti.

Edinilen bilgilere göre Bandırmaspor Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı ve tribün liderlerinden Naci Biçici bir grup taraftarla Bandırmaspor Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'nde bulunan tesislerinde idmanı izlerken rahatsızlandığı öne sürerek ikamet ettiği Çınarlı Mahallesi'nde konutuna gitti.

Bir süre sonra konutunda vefat eden Naci Biçici'nin hükümet tabibi tarafından yapılan kontrollerinde kalp krizinden vefat ettiği belirlendi.

Naci Biçici için Şehitlik Camii'nde cuma namazına müteakiben tören düzenledi. Tören Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, Bandırmaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Diler, Bandırmaspor Takım Kaptanı Ali Serin ve çok sayıda taraftar katıldı.

Naci Biçici'nin naaşı cuma namazının ardından Bandırma Şehir Mezarlığı'na defnedildi. Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, "Kulüp olarak acımız büyük. 2015 - 2016 futbol sezonunda teknik direktörümüz Turhan Özyazanlar ile birlikte 3 taraftarımızı kalp krizinden kaybettik. Bu sezon büyük açılar yaşadık. İnşallah bu acılarımızı 2015-2016 futbol sezonunda şampiyon olarak bir nebze olsun hafifletmek istiyoruz." ifadesini kullandı.

CİHAN
<< Önceki Haber Bandırmaspor'un acı günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER