Banka ve kredi kartı kopyalayan zanlı tutuklandı


Antalya'nın Manavgat ilçesinde polis banka ve kredi kartları bilgilerini kopyalayarak dolandırıcılık yapan 2 kişiyi suç üstü yakaladı.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri bir çok banka ve kredi kartı kopyalama işine karışan M.A. ve A.B.İ isimli şahısları yakın takibe aldı. Polis ekipleri, 2 zanlıyı bir bankada ATM önünde suç üstü yakaladı.

Ekipler, zanlıların kaldığı evde yaptığı aramada ATM cihazlarına takmış oldukları kopyalama cihazı ve kamera ele geçirdi. Aramada ayrıca şahısların aracında yapılan aramada bir adet dizüstü bilgisayar ve kopyalama işlemlerinde kullanılan elektronik aletler ve 0,71 gram eroin maddesi, bir adet uyuşturucu hap elde elde etti. Zanlıların banka ve kredi kartı dolandırıcılığı dışında Manavgat'ta 8 dolandırıcılık olayına karıştığı belirtildi.

Polis, M.A.'nın Antalya ilinden üç ayrı suçtan arandığı tespit etti. Zanlılar Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde yapılan işlemlerinden ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli şahıslardan M.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Alanya Cezaevi'ne gönderildi.


CİHAN
<< Önceki Haber Banka ve kredi kartı kopyalayan zanlı tutuklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER