Başarı Üniversitesi, potada liderliği kaptırmadı


Samsun Canik Başarı Üniversitesi Basketbol Takımı, Bölgesel Lig 7. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Safranbolu Belediye takımına 60-53 mağlup oldu.

Hafta başında antrenman esnasında sakatlanan 2.11'lik dev pivot İlkay Coşkun ve kulüp tarihinin en skorer oyuncusu Hasan Tan'dan yoksun olarak maça çıkan Başarı Üniversitesi Basketbol Takımı, son saniyede attığı üçlükle maçı kaybetmesine rağmen rakibine averaj üstünlüğü sağladı ve gruptaki liderliğini korudu.

İlk yarıda başa baş geçen mücadeleyi Safranbolu Belediye takımı 30-22 önde kapattı. İkinci yarıya hızlı başlayan Başarı Üniversitesi, üçüncü periyotun ilk dakikalarında farkı kapattı. Transferlerle gücüne güç katan Safranbolu Belediye takımı tecrübeli oyuncularının katkısıyla periyodu 47- 39 önde tamamladı. Son periyotta üstünlüğü rakibine kaptırmayan Safranbolu takımı maçı 60-53 kazandı. Maçın en skorer oyuncusu 20 sayıyla Elvan Iljazı oldu.

Başarı Üniversitesi Spor Kulübü, idari menajeri Türker Yılmaz maçın ardından basın mensuplarına verdiği demeçte, "Zorlu bir maçtı, sakat oyuncularımızın eksikliğine rağmen son saniyeye kadar mücadele ettik ve liderliğimizi koruduk, guruptaki diğer maçları da kazanıp üst tura lider olarak çıkmak istiyoruz." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Başarı Üniversitesi, potada liderliği kaptırmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER