Başbakan Davutoğlu: Bahçeli'ye acil şifalar diliyorum


Başbakan Ahmet Davutoğlu, katıldığı AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'nda operasyon geçiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini iletti. Davutoğlu, "MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli'ye de acil şifalar diliyorum, geçirmiş olduğu bir operasyon dolayısıyla." dedi.

Ahmet Davutoğlu, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Toplantıda çok sayıda bakan ve milletvekili ile belediye başkanları da hazır bulundu. Burada partililere seslenen Davutoğlu, AK Parti'nin çalışmalarından bahsetti. Devlet Bahçeli'ye geçirdiği ameliyattan dolayı geçmiş olsun dileklerini ileten Davutoğlu, "Başkaları kongre çekişmeleri ile uğraşırken AK Parti zaferden sonra da her adımdan sonra da tekrar tekrar bir araya geliyor, istişare ediyor, yeni bir enerji, yeni bir aşkla yola devam ediyor" ifadelerini kullandı.

1 Kasım seçimlerinden sonraki icraatlarına değinen Davutoğlu, "Şimdiden, daha 2 ay dolmadan vaatlerimizin yüzde 60'ını, reformlarımızın yüzde 30'unu hayata geçirdik veya Meclis'e sunduk. Eğitim sistemimizi, üretim sistemimizi, katma değeri yüksek nitelikli bir yapıya kavuşturmak için bir taraftan Ar-Ge çalışmalarımızı hızlandırıyor, diğer taraftan da yükseköğretim reformu üzerine çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
Dün 4 telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Konuşmam içinde bu telefon görüşmelerine atıfta bulunacağım. Müsaade ederseniz ilk örneği vereyim., Gaziantep'te Şerif Dağdelen. 70 yaşında bir emeklimiz. Tek başına hayatını sürdürüyor. Belki haberlerde görmüşsünüzdür, görünce hemen kendisini ben de aradım. Emekli maaşı ile geçinirken tam 8 nüfuslu bir aileyi evine alıyor ve onlara bakıyor. Kendisine milletimiz adına teşekkür ettim. Avrupa'da mülteci karşıtı gösteriler yapılırken mültecilerin ayaklarına çelmeler takılırken bir yiğit insan 8 nüfuslu bir aileyi evine alıyor ve bağrına basıyor. Bu millet ne yüce, geniş gönüllü, engin gönüllü bir millet. Bu Şerif Amcalar oldukça, Allah'ın izni ile bizim sırtımız yere gelmez. Bu milletin, bu ülkenin sırtı yere gelmez

'ŞERİF AMCALAR OLDUKÇA SIRTIMIZ YERE GELMEZ'

Emekli maaşıyla 8 Suriyeliye bakan Şerif Dağdelen ile telefon görüşmesi yaptığını kaydeden Davutoğlu, millet adına teşekkürlerini ilettiğini söyledi. Davutoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Dün 4 telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Konuşmam içinde bu telefon görüşmelerine atıfta bulunacağım. Müsaade ederseniz ilk örneği vereyim., Gaziantep'te Şerif Dağdelen. 70 yaşında bir emeklimiz. Tek başına hayatını sürdürüyor. Belki haberlerde görmüşsünüzdür, görünce hemen kendisini ben de aradım. Emekli maaşı ile geçinirken tam 8 nüfuslu bir aileyi evine alıyor ve onlara bakıyor. Kendisine milletimiz adına teşekkür ettim. Avrupa'da mülteci karşıtı gösteriler yapılırken mültecilerin ayaklarına çelmeler takılırken bir yiğit insan 8 nüfuslu bir aileyi evine alıyor ve bağrına basıyor. Bu millet ne yüce, geniş gönüllü, engin gönüllü bir millet. Bu Şerif Amcalar oldukça, Allah'ın izni ile bizim sırtımız yere gelmez. Bu milletin, bu ülkenin sırtı yere gelmez"
CİHAN
<< Önceki Haber Başbakan Davutoğlu: Bahçeli'ye acil şifalar diliyorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER