Başbakan Davutoğlu'nun Gebze'de katılacağı miting için ağaçları söktüler


Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gerçekleşecek ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı AK Parti (AK Parti) mitinginin gerçekleşeceği alandaki ağaçları belediye görevlileri söktü.

Gebze Belediyesi, Başbakan ve aynı zaman da AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı ve 16 Ekim Cuma günü saat 17.00'de gerçekleştirilecek olan miting için ilçede hazırlıklar sürüyor. AK Partililer günlerdir temaslarda bulunarak mitingin yapılacağı alanda platformu nereye koyulacağıyla ilgili olarak fikir alışverişinde bulunuyorlardı. Miting için platformun kurulacağı yerin belli olduğu öğrenildi.

Platformun yerinin belirlenmesinin ardından dün gece saatlerinde Gebze Belediyesi'nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan personeller platformun kurulacağı yerde bulunan 7 ağacı söktü. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan personelin ayrıca meydana kısa süre önce araçların park yapılmaması için konulan büyük saksı biçiminde beton yapıları da yerinden söktüğü gözlendi.

AK Partili Gebze Belediyesi'nin mitingin gerçekleşeceği alanda bulunan ağaçları sökmesi vatandaşların tepkisini çekti. Konuşmanın yapılacağı platforma engel olarak görülen 7 ağaç, gece geç saatlerde sökülmesi ile ilgili Gebze Belediyesi herhangi bir açıklama yapmazken, sökülen ağaçların aynı yerine yeniden dikilmesi için siyasi parti ve sivil toplum yetkililerinin devreye girdiği öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Başbakan Davutoğlu'nun Gebze'de katılacağı miting için... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER