Başkan Karaçanta: Kış şartlarına hazırlıklarımızı yaptık

Başkan Karaçanta: Kış şartlarına hazırlıklarımızı yaptık

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, belediyelerinin, kış mevsimine araç donanımı ve personeliyle hazır olduğunu söyledi.

Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, meteorolojinin uyarılarını dikkate alarak kış mevsiminde kar ve don olaylarına karşı mücadele etmek için gerekli hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı Karaçanta, yaptığı açıklamada, kışı çetin geçen bir şehirde hazırlıkları yapmak zorunda olduklarını belirterek, kar yağışı sonrası oluşabilecek buzlanmalara karşı tuz ve 3 adet greyder ile 4 adet kepçe, bir adet tuzlama aracı, 4 adet kamyon olmak üzere toplam 12 iş makinesinin hazır olacağını, ayrıca karla mücadele için 90 personelin görev alacağını açıkladı.

'TÜM EKİP VE EKİPMANLARIMIZLA KIŞA HAZIRIZ'

Başkan Karaçanta, yaptığı açıklama; "Acil müdahale ekipleri ve araç parkımız ile halkımızın sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yoğun kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı ise belediye olarak solüsyon ve tuz stokumuzu hazırladık" dedi.

Ekiplerin gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini de aktaran Başkan, "Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını önceden tamamladı. Biz belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kışa hazırız"diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Karaçanta: Kış şartlarına hazırlıklarımızı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER