Başkan Savaş, Kumlulularla bir araya geldi

Başkan Savaş, Kumlulularla bir araya geldi

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Lütfü Savaş, 'birlikte çalışarak birlikte hizmet üretme istişareleri' kapsamında Kumlu'da vatandaşlarla buluştu.

CHP Kumlu İlçe Başkanı Ali Çimer ile birlikte Kumlu mahallelerini gezen Başkan Savaş, sırasıyla Kumlu Merkez, Uzunkavak, Uzunköy, Akkerpiç, Aktaş ve Gülova'da toplantılar yaparak eksiklerin giderilmesi ve kalıcı çalışmalar yapılması için ekiplere talimatlar verdi.

Bugüne dek yapılan çözüm odaklı hizmet sunumlarında birçok soruna çare olduklarını vurgulayan Başkan Savaş, bundan sonraki süreçte de hemşehrileri ile sürekli iletişim halinde sorunları ilk ağızdan dinleyerek, insani yaşama standartlarında bir belediyecilik anlayışıyla hareket etmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Halkın su fiyatlarıyla ilgili olarak yaptığı serzenişi haklı bulduğunu kaydeden Başkan Savaş, bugün gelinen süreçte su fiyatlarında indirime gidilmesi anlamında HBB Meclisi'ni 3 kez olağanüstü toplantıya çağırdıklarını ancak bu üç toplantıdan da su fiyatlarında indirime gidilmesi için halkı galeyana getiren meclis üyelerinden destek göremediklerini ifade etti.

Suyun maliyet fiyatı üzerinden vatandaşlara kullandırılması taraftarı olduğunu belirten Başkan Savaş, bu samimi düşüncesine katılacak ciddi anlamda halkını düşünen samimi meclis üyelerini Kasım'da yapılacak meclis toplantısında su fiyatları tarifesini maliyet fiyatı üzerinden kademesiz olarak bilirkişi tarafından belirlenen meblağa çekmeye davet etti.

Hatay'ın her noktasında olduğu gibi Kumlu'da da kapsamlı belediyecilik hizmetlerine giriştiklerini ifade eden Başkan Savaş, yıllarca hizmet görmemiş en ücra mahallelerin dahi büyükşehir ile birlikte her anlamda kalkınmaya başladığını ve hatta tarihi boyunca asfalt görmemiş yolların sıcak asfalta kavuşturulduğunu kaydetti.
CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Savaş, Kumlulularla bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER