Basketbolda C klasman aday hakem çalışmaları başladı


Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu bölge eğitmenleri tarafından belirlenen C klasman adayı hakemlerin eğitim çalışmaları Eskişehir'de başladı.

6 grup halinde düzenlenen çalışmanın 1. ve 2. grubu 4 - 8 Nisan 2016 tarihlerinde Eskişehir'de, 3. ve 4. grup çalışmaları 11-15 Nisan 2016 tarihlerinde Konya'da, 5 ve 6 grup çalışmaları da 18-22 Nisan 2016 tarihlerinde Gaziantep'te geçekleştirilecek.

Adaylar gündüz bölümünde, Anadolu Üniversitesi'nde düzenlenen Bahar Şenliği Basketbol Turnuvası müsabakalarını yönetirken, akşam bölümünde de teorik çalışmalar gerçekleştirdi.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ

Bu arada 2015-2016 öğretim yılı Anadolu Üniversitesi 33. Bahar Şenlikleri Spor Festivali kapsamında düzenlenen basketbol müsabakaları, Mühendislik Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi arasında oynanan karşılaşma ile başladı. Müsabakayı, Mühendislik Fakültesi 89-48 kazandı.

Geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 33.sü düzenlenen Anadolu Üniversitesi Bahar Şenlikleri basketbol müsabakalarına 16 fakülte erkek, 5 fakülte ise bayan takımlarıyla katılıyor.

Toplam 42 müsabakanın yapılacağı Bahar Şenlikleri Spor Etkinlikleri 5 Mayıs Perşembe günü oynanacak olan final maçları ile sona erecek. CİHAN
<< Önceki Haber Basketbolda C klasman aday hakem çalışmaları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER