BBP'den Türkmenlere yardım


Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl teşkilatı, son günlerde saldırıların hedefi haline gelen Suriye'deki Bayırbucak Türkmenleri için başlatılan kampanya çerçevesinde toplanan yardımları gönderdi.

BBP İl Teşkilatı tarafından bir süre önce Bayırbucak Türkmenleri için başlatılan yardım kampanyası kapsamında kent merkezinde yardım standı açıldı. Türkmenlerin içinde bulunduğu duruma karşı duyarlılık gösteren vatandaşlar imkanları nispetinde standa başvurarak yardımlarını teslim etti.

Suriye'ye gönderilen yardım paketleri Türkmenlere ulaştırılacak. BBP İl Başkanı Sema Altuntaş, Türkmenlerin saldırı altında ve zor durumda olduğunu söyledi. Zulme, bombalara hedef olan soydaşlara karşı her türlü desteği vermeye hazır olduklarını anlatan Altuntaş, bu kapsamda başlattıkları yardım kampanyasında önemli miktarda malzemenin toplandığını anlattı. Vatandaşların, Malatya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin duyarlılık göstererek kampanyaya destek olduğunu ifade eden Altuntaş, yardımların en kısa sürede Türkmenlere ulaştırılacağını sözlerine ekledi. CİHAN
<< Önceki Haber BBP'den Türkmenlere yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER