BBP'li Çayır: Genel Başkanı'mız Destici'ye desteğimiz tam


Büyük Birlik Partisi (BBP) Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, genel başkanları Mustafa Destici'ye desteklerinin tam olduğunu söyledi.

İlçe Başkanı Çayır, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Partileri BBP üzerinde 2 yıldır AK Parti tarafından 'algı operasyonu' yapıldığını savunan Çayır, partilerini bölme, ayrıştırma, yok etme ve etkisiz hale getirme girişimlerine karşı liderlerinin 'demokrasiden yana safını' belirlemede her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.

İki yıldır partileri üzerinde Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, AK Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu'nun algı operasyonu yaptığını ileri süren Çayır, şunları kaydetti: "İktidarın partimiz üzerinde 2 yıldır sürdürdüğü algı operasyonlarına asla boyun eğmeyeceğiz. Merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun bize öğrettiği ilkeli siyaset, dürüst siyaset ve dik duruştan asla taviz vermeyeceğiz. Nokta kadar menfaat için hiç bir zaman virgül gibi eğilmeyeceğiz. Safımız her zaman demokrasiden ve hukukun üstünlüğünden yana olacaktır. Dün olduğu gibi bugünde her zaman mazlumun yanında olacağız. Mazluma sahip çıkmada hiç bir zaman din, dil, ırk ve mezhep ayrımı gözetmedik, sahip çıkmada da hiç bir zaman gözetmeyeceğiz. Kişiliksiz, onursuz, omurgasız siyaset yapmayı lanetliyoruz. Siyaseti hiç bir zaman geçim kapısı görmedik. Siyaseti her zaman sessiz çoğunluğun sesini duyurma olarak gördük, görmeye de devam edeceğiz."

ÜLKEDE DİKTA REJİMİ HAKİM

BBP olarak hiç bir zaman 'haksızlıklar karşısında dilsiz şeytan' olmadıklarının altını çizen Çayır, ülkede kuvvetler ayrılığı ilkesinin yerle bir edildiği için yargının yürütmenin emrinde olduğunu söyledi. 'İleri demokrasi, üstünlerin hukukundan hukukun üstünlüğüne geçeceğiz' diyenlerin ülkede hukuku getirdiği noktanın ortada olduğunu belirten Çayır, "Ülkede dikta rejim hakim. Bugün yargı siyasi iktidarın oyuncağı ve muhalif sesi kesmeye yönelik bir sopa haline gelmiştir. Ülkemiz askeri dönemlerde görülmeyen hukuksuzluklar yaşıyor. Koca koca holdinglere kayyımla çökme yapılıyor. Hukuksuz gerekçelerle televizyon kanalları karartılıyor. Hukuksuzluk diz boyu. Bunları hepsi ileri demokrasi diyen bu iktidar döneminde oluyor. " ifadesinde bulundu.

CİHAN
<< Önceki Haber BBP'li Çayır: Genel Başkanı'mız Destici'ye desteğimiz tam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER