Adanaspor, Boluspor maçına hazırlanıyor


PTT 1. Lig'de cumartesi günü sahasında Boluspor'u ağırlayacak olan Adanaspor'da hazırlıklar son aşamaya geldi. Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde Gençlik Stadyumu'nda gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından yapılan taktik antrenmanında Teknik Direktör Engin İpekoğlu, oyunu durdurarak sık sık oyuncularını uyardı ve uygulamalı olarak yapmaları gerekenleri anlattı. Daha sonra şut ve atak sonlandırma çalışması yapan Adanasporlu oyuncular antrenmanı yine ısınma hareketleriyle tamamlandı. Turuncu-beyazlı ekibin milli takımda bulunan oyuncularının da dönmesiyle gerçekleşen son antrenman sakatlığı bulunan Yiğitcan Gölboyu dışında tam kadro gerçekleşti. Adanaspor yarın yapacağı son çalışma Boluspor hazırlıklarını bitirecek.

Adanaspor'un kaptanlarından Cem Özdemir, Boluspor karşılaşmasına galibiyet için çıkacaklarını ifade etti. Cem Özdemir, ligde kolay maçın olmadığına değinerek, "Takım olarak maç ayırt etmeden her karşılaşmaya aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bu ligde kolay maç yok. Bunun bilincindeyiz ve hafta başından bu yana bu ciddiyetle hazırlandık. Sahamızda oynayacağımız bu karşılaşmada taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Bizi son dakikaya kadar desteklesinler ve yanımızda olsunlar. Ben inanıyorum ki taraftarımızın desteğiyle sahadan mutlu ayrılan taraf olacağız."

Öte yandan Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak Adanaspor - Boluspor karşılaşmasının hakem kadrosu belirlendi. Maçın orta hakemi Trabzon bölgesi hakemlerinden Bülent Birincioğlu olurken yardımcılıklarını ise yine Trabzon bölgesinden Mehmet Metin ve İzmir bölgesinden Emre Suna yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Trabzon bölgesinden Ramazan Keleş olacak.

Adanaspor'un Gençlik Stadyumu'nda gerçekleştirdiği son antrenmanı Adana Kiremithane Dolmuş Taksicileri Motorlu Taşıyıcıları Kooparatifi üyeleri ziyaret etti. Teknik Direktör Engin İpekoğlu'na hoş geldin dileklerini sunan Kiremithane Koop üyesi Selehattin Baynal takım kaptanı Merthan Açıl'a çiçek takdim etti. Boluspor karşılaşmasında başarılar dileyen kafile, Teknik Direktör Engin İpekoğlu ve kaptan Merthan Açıl ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Adanaspor, Boluspor maçına hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER