BBP'li Çayır: Ülkede adı konmamış bir sivil dikta rejimi var

BBP'li Çayır: Ülkede adı konmamış bir sivil dikta rejimi var

BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, ülkede adı konmamış bir dikta rejimin olduğunu söyledi.

İlçe Başkanı Çayır, bir kafede düzenlediği basın toplantısında Koza İpek Medya Grubu'na seçimlere dört gün kala kayyum atanmasını kınadı.

Kayyum atamayla siyasi iktidarın seçim öncesi Koza İpek Medya Grubu'na karartma ve sansür uyguladığını belirten BBP Manavgat İlçe Başkanı, "İktidarın kayyum atamadaki tek derdi seçim günü seçim sonuçlarını farklı göstermeye yönelik bir manipülasyon girişimidir. Onun için herkesin Bugün ve Kanaltürk televizyonlarının karartılmasına tepki göstermesi gerekir. Bu seçim öncesi özgür basına çökme girişimidir. Anlaşılan o ki birilerini korku sarmış durumda. Ülkede sivil dikta var. " dedi.

Aynı zamanda BBP Antalya 3 .sıra milletvekili adayı olan Çayır, iktidar Bugün ve Kanaltürk televizyonlarını susturması halinde sıranın başka medya gruplarına geleceğinin çok iyi bilinmesi gerektiğinin altını çizdi.

28 Şubat mağduriyetiyle iktidara gelenlerin hayata geçirdikleri antidemokratik yasalarla ve yaptıkları zulümle askeri darbe dönemlerine rahmet okuttuğunu vurgulayan Mehmet Çayır, sözlerini şöyle devam etti: "7 Haziran'da sandıkta istediği sonucu alamayan iktidar 1 Kasım'da özgür basının sesini kısarak sandıklara çöreklenmek istiyor. Onun için herkesin sandıklara sahip çıkması lazım. Bugün ve Kanaltürk'ün sesinin kısılmasının esas sebebi 1 Kasım'da seçim sonuçlarını farklı gösterme operasyonudur. Onun herkesin sandığa sahip çıkmalı. İktidarın seçim sonuçlarında oynama yapmasına izin vermeyelim. "

"TOPÇU VE ÖZDAĞ BBP ÜZERİNDE ALGI OPERASYONU YAPIYOR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile geçici hükümetin Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu'nun seçim öncesi partileri üzerinde hayali istifalarla algı oluşturmaya çalıştıklarını belirten Çayır, BBP ve Alperen Ocakları'nın geçmişte olduğu gibi bugünde her zaman doğrunun ve dürüstlüğü safını seçtiğini, bu tür algı oluşturma girişimlerinin karşılık bulamayacağını kaydetti.

BBP İlçe Başkanı, Topçu ve Özdağ'ın partileri üzerinde algı oluşturma girişimlerine Manavgat'ta da 'BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır partisinden istifa etti, bu seçimde AK Parti'yi destekleyecek' yalanlarıyla sürdürmeye çalıştıklarını, bu tür söylentilerin asılsız, yalan ve seçim öncesi manipülasyon oluşturmaya yönelik olduğunu ifade etti.

BBP'li Çayır, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: "Maalesef siyasi etik kurullarını ayaklar altına almış bir siyasi iktidarla karşı karşıyayız. Alperen Ocakları ve BBP olarak partimizin başındayız. Partili arkadaşlarımız AK Partililerin 'Mehmet Çayır BBP'den istifa etti, bu seçimde AK Parti'yi destekleyecek' yalanlarına inanmasın. Biz davamızı, birileri gibi bakanlık, milletvekilliği, bir koltuk ve bir kaç kuruşluk dünya menfaati için satmayız. Biz her zaman safımızı doğruluktan ve dürüstlükten yana belirledik. Hiç bir zamanda zalimlerin yanında olmadık. Zulümle abat olunmaz. Olacağına inanıyorlarsa yanılıyorlar. " CİHAN
<< Önceki Haber BBP'li Çayır: Ülkede adı konmamış bir sivil dikta... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER